Isla de Tenelen – letní tábor pro mládež 2021

Jako každý rok začátek prázdnin patří táboru v Opatově. Tento rok jsme se coby detektivové účastnili detektivního sympózia na ostrově de Tenelen, kam se sjeli detektivové z celého světa, aby si mohli předat svoje zkušenosti.

Už krátce po našem příjezdu jsme museli vyšetřit vraždu jednoho z našich detektivních kolegů. Vrah ale neměl slitování a počet zemřelých kolegů začal každým dnem narůstat. Ve skupinkách jsme vždy dostali určitý čas na ohledání zavražděného kolegy a místa činu. Dlouho jsme nemohli přijít na žádné souvislosti, ale nakonec se nám, díky spolupráci všech skupin, podařilo vraha dopadnout.

Mimo vyšetřování vražd jsme každý den a někdy i v noci hráli různé hry, kde jsme získávali nové detektivní poznatky, které jsme sdíleli při večerních akademických briefinzích.

K táboru ale mimo program patří i parta super lidí. Proto pro nás vedoucí měli připravené i aktivity, při kterých jsme se mohli mezi sebou lépe poznat. A došlo i na dvoudenní puťák s přespáním pod širákem nebo opékání špekáčků a zpívání u táboráku.

Děkuji za těch dvanáct dní plných zážitků, které jsem si mohla užít v kolektivu skvělých lidí.

Eliška Kučerová

Comments

comments

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Daniela Sladká. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.